Inperson
 marloeshaarhuis88x88 Marloes Haarhuis
Senior Consultant 
Mail Marloes

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

 

Werken bij Wouter Witzel

Wouter Witzel is wereldwijd een van de beste producenten van een bijzonder product: vlinderkleppen. Opgericht in 1966 heeft Wouter Witzel inmiddels wereldwijd vooraanstaande klanten en zijn ze actief in zeven markten: van scheepsbouw tot krachtcentrales en van waterbehandeling tot district cooling. Vanuit Oost-Nederland werken tientallen mensen elke dag aan de productie van de hoogwaardige kleppen, die worden gebruikt voor beroemde gebouwen.

Een van de bekendste projecten van Wouter Witzel is de Burj Kalifa in Dubai. Daar zitten ruim 600 vlinderkleppen in het koelsysteem die het hoogste gebouw ter wereld koel houden tijdens de zinderende hitte in de zomer. Momenteel worden Wouter Witzel's vlinderkleppen gebruikt bij de bouw van het nieuwe ijsstadion Thialf in Heerenveen.

Wil jij jouw werk overal ter wereld tegen kunnen komen en onderdeel worden van een fantastisch team? Bekijk direct de vacatures bij Wouter Witzel of stuur een e-mail naar wouterwitzel@inperson.nl

Vacatures Wouter Witzel

Wil je werken bij Wouter Witzel? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.