In Person Jardin

Contact

 Edith van de Wetering Edith van de Wetering
HR Consultant 
Connect met In Person
Mail Edith van de Wetering

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

 

Werken bij Vernay

Vernay is wereldleider in de productie van technische rubberprecisieproducten.
De Europese productielocatie bevindt zich in Nederland. Vanuit Oldenzaal worden producten voor onder andere automotive, medical en consumer goods geproduceerd. 
De continue innovatie in R&D en productie zorgt ervoor dat de producten niet alleen van topkwaliteit zijn, maar dat de belangrijkste uitdagingen op het gebied van vloeistof controle worden getackeld.

Bijzonder aan het werken bij en samenwerken met Vernay zijn de prestigieuze eindproducten waarin Vernay´s oplossingen verwerkt zijn. Zo zitten de rubberprecisieproducten van Vernay onder meer in de BMW i8, een van de meest innovatieve en snelle hybride auto´s op de consumentenmarkt.

Jouw werk tegenkomen in onder andere de meest innovatieve auto's ter wereld? Reageer op een van de openstaande vacatures of stuur een mail naar oldenzaal@inperson.nl

Vacatures Vernay

Wil je werken bij Vernay? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.