Leen Menken & In Person

Leen Menken Foodservice Logistics is één van de grootste spelers in de logistiek van food. Dagelijks verzorgt Leen Menken vanuit Zoetermeer de logistiek voor een groot aantal bekende food merken, waaronder KFC en Delifrance. Naast de Foodservice Logistics zorgt Menken tevens voor Warehousing (15.000 palletplaatsen, waarvan 11.500 diepvries en 3.500 gekoeld) en E-commerce Logistics. In de E-commerce markt is Leen Menken vaak verantwoordelijk voor het gehele proces van producent tot aan aflevering aan consumenten.

 

Kwaliteit, hygiëne en effectiviteit

In Person is als HR-partner mede-verantwoordelijk voor de inzet van flexkrachten. In de operatie verzorgen wij de werving & selectie van medewerkers, planning, poolmanagement en de urenregistratie. Binnen het innovatieve Distributiecentrum van Leen Menken spelen kwaliteit, hygiëne en effectiviteit een belangrijke rol. In het aannameproces zorgen we met duidelijke selectiecriteria voor de instroom van gekwalificeerde medewerkers, welke de effectiviteit van het proces ten goede komt.

Met een actieve sturing op KPI's zorgen we tevens voor een effectief en flexibel proces en faciliteren we Leen Menken in het realiseren van de groeiambities. 

 

 

 

 

DS Smith

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied.Sinds 1940 is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers.

RPC Promens

Op ruim 14300 m2 worden door onze medewerkers bij Promens dagelijks plastic solutions gemaakt voor onder meer de vrachtwagens van Scania, Renault en Volvo. De innovatie-productie omgeving vraagt om specifieke kwaliteit van onze flexibele medewerkers.

Pré Pain

Een van onze nieuwste klanten. Pré Pain maakt krokante bake off broodproducten die dagelijks door miljoenen mensen worden geconsumeerd. Benieuwd hoe wij zorgen voor kwaliteit & hygiëne van producten en onze flexibele medewerkers ontwikkelen?