Vernay

Vernay is wereldleider in de productie van technische rubberprecisieproducten.
De Europese productielocatie bevindt zich in Nederland. Vanuit Oldenzaal worden producten voor onder andere automotive, medical en consumer goods geproduceerd.
De continue innovatie in R&D en productie zorgt ervoor dat de producten niet alleen van topkwaliteit zijn, maar dat de belangrijkste uitdagingen op het gebied van vloeistof controle worden getackeld.

Bijzonder aan het werken bij en samenwerken met Vernay zijn de prestigieuze eindproducten waarin Vernay´s oplossingen verwerkt zijn. Zo zitten de rubberprecisieproducten van Vernay onder meer in de BMW i8, een van de meest innovatieve en snelle hybride auto´s op de consumentenmarkt. 

Hoge productiekwaliteit

Als first supplier servicen wij Vernay vanuit onze lokale en regionale kantoren. De kwaliteitsstandaard van Wouter Witzel heeft een belangrijke invloed op de werving & selectie van flexkrachten. Met continue beoordelingssystematieken, kwaliteitsmatrices en een selectieve werving realiseren we een hoge productiekwaliteit. Om continuiteit in medewerkers te realiseren, rekening houdend met fluctuaties in productievolume, leggen we verbinding met regionale, vergelijkbare bedrijven.

 

 

Ervaren medewerkers

Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Vernay heeft continue de beschikking over ervaren en kwalitatief goede medewerkers die het proces begrijpen. Uitzendkrachten doen extra ervaring op bij andere bedrijven, ontwikkelen zich verder en hebben bovendien voldoende afwisseling.

Leen Menken

Leen Menken Foodservice Logistics is één van de grootste spelers in de logistiek van food. Dagelijks verzorgt Leen Menken vanuit Zoetermeer de logistiek voor een groot aantal bekende food merken, waaronder KFC en Delifrance. 

Wouter Witzel

De Burj Khalifa, het nieuwe Thialf en het grootste cruiseship ter wereld. Wouter Witzel’s vlinderkleppen zijn overal te vinden. De productie vindt door een grote flexschil plaats in Nederland.

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.