BAM & In Person

In Person Bouw werkt met de grootste bouwondernemingen van Nederland en België aan prestigieuze bouwprojecten. In Nederland werken we onder meer samen met BAM. De grootschalige projecten waar BAM aan werkt vallen of staan met de beschikbaarheid van kwalitatief bouwpersoneel. 

Een ijzersterke pool

Voor BAM werven wij uitstekend betontimmerlieden en betonwerken die onder andere worden ingezet op projecten als de verbreding van de A4 en het grootschalige OV-SAAL project (OV-verbinding Amsterdam - Lelystad). Naast de werving van gekwalificeerde bouwmedewerkers vragen dergelijke projecten ook om specifieke branchekennis en een 24/7 mentaliteit.

Met een ijzersterke pool van bouwpersoneel en jarenlange ervaring op de grootste bouwprojecten van Nederland & België is In Person inmiddels gegroeid tot belangrijke flexleverancier in de bouw. 

RPC Promens

Op ruim 14300 m2 worden door onze medewerkers bij Promens dagelijks plastic solutions gemaakt voor onder meer de vrachtwagens van Scania, Renault en Volvo. De innovatie-productie omgeving vraagt om specifieke kwaliteit van onze flexibele medewerkers.

DS Smith

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied.Sinds 1940 is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers.

Scholtus

Het beste eten voor honden en katten in geheel Europa wordt gemaakt in Renswoude. Naast de 100 vaste medewerkers bij Scholtus is er in de productie een grote flexibele schil werkzaam, waarvoor In Person verantwoordelijk is.