Franchise bij In Person?

In Person is specialist op gebied van flexibele arbeid. Samen met onze flexkrachten helpen wij klanten beter te presteren én te groeien. Met onze franchiseformule maken we samen met bevlogen ondernemers het verschil in de regionale en lokale markt. We hebben de ambitie om onze franchiseformule de komende jaren verder te laten groeien met enthousiaste en krachtige ondernemers.

Bij In Person werk je niet, dat bén je.

Wat is het dat In Person nou zo bijzonder maakt? Die vraag wordt ons vaak gesteld. Voor ons is er maar één antwoord op deze vraag: bij In Person werk je niet, dat bén je. De ultieme drive en mentaliteit om het verschil te maken maakt ons onderscheidend. Samen werken we elke dag keihard aan één doel: het leveren van een fantastische dienstverlening. Met gelukkige klanten en flexkrachten als belangrijkste resultaat. Met minder nemen we geen genoegen.

We leveren geen handjes, maar werken met mensen. Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Die overtuiging zie je terug in alles wat we doen. Wij vinden persoonlijkheid, mentaliteit en energie belangrijker dan alleen op het CV te focussen.

Die spirit heb jij ook. Jij zoekt een plek met vrijheid én verantwoordelijkheid. Een plek waar jij als ondernemer het verschil maakt. Waar wij natuurlijk kijken naar jouw kennis & ervaring, maar waar persoonlijkheid en drive uiteindelijk het succes bepalen. Wij bieden je een fantastische uitdaging in een snelgroeiend en bijzonder bedrijf. Jij maakt In Person nog beter, sneller, slimmer en effectiever.

Verbaas jezelf, jouw collega’s, klanten en flexkrachten.
Samen maken we In Person nog grootser.
Samen  maken we Nederland In Person.

Come, join us.

Ja ik wil In Person worden!

Je wordt onderdeel van een snelgroeiende organisatie en een sterk merk. Wij zorgen daarnaast voor uitstekende ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie jij een succesvolle samenwerking voor je? Neem dan contact met ons op.