Ondernemer worden bij In Person

In Person is specialist op gebied van flexibele arbeid. Samen met onze flexkrachten helpen wij klanten beter te presteren én te groeien. Met onze franchiseformule maken we samen met bevlogen ondernemers het verschil in de regionale en lokale markt. We hebben de ambitie om onze franchiseformule de komende jaren verder te laten groeien met enthousiaste en krachtige ondernemers.

Bij In Person werk je niet, dat bén je.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Bovenstaand is hét antwoord op de vraag die ons vaak wordt gesteld; ‘Wat maakt In Person nu zo bijzonder?’ De ultieme drive en mentaliteit om het verschil te maken maakt ons onderscheidend. Samen werken we elke dag keihard aan één doel: het leveren van een fantastische dienstverlening. Met gelukkige klanten en flexkrachten als belangrijkste resultaat. Met minder nemen we geen genoegen.

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Die overtuiging zie je terug in alles wat we doen. Wij vinden persoonlijkheid, mentaliteit en energie belangrijker dan alleen te focussen op het cv.

Ondernemerschap vormt de rode draad in de merkpositionering van In Person. We challengen de bestaande werkwijze. We dagen uit, werken intensief samen en maken jouw organisatie tot een succes. Iedere ‘In Person’ herkent zichzelf in onze belangrijkste waarden: ondernemend, daadkracht, sprankelend en zijn.

Heb jij deze spirit? Ga dan aan de slag als franchisenemer bij In Person. Jij zoekt een plek met vrijheid én verantwoordelijkheid. Een plek waar jij als ondernemer het verschil maakt. Waar wij natuurlijk kijken naar jouw kennis en ervaring, maar waar persoonlijkheid en drive uiteindelijk het succes bepalen. Wij bieden je een fantastische uitdaging waarbij je het beste in uitzendkrachten en klanten naar boven haalt. Jij maakt In Person nog beter, sneller, slimmer en effectiever. Op deze manier maken we In Person nog grootser. Oftewel, samen maken we Nederland In Person.

Ja ik wil In Person worden!

Je wordt onderdeel van een groeiende organisatie en een sterk merk. Wij zorgen daarnaast voor uitstekende ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied. Tevens heb je contact met je collega ondernemers om samen de franchise formule beter te maken.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie jij een succesvolle samenwerking voor je? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wij zijn te bereiken via deze nummers: 06 20 03 25 57 en 06 – 23 94 58 88 en het volgende mailadres: p.vanegdom@timing.nl. Je kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Bedankt alvast!