PostNL Fulfilment & In Person

PostNL Fulfilment, is een van de grootste fulfilmentspecialisten van Nederland. 
Het verzorgt de gehele fulfilment flow: van opslag tot aan de verwerking en verzending van goederen. Daarbij zijn ze het verlengstuk van online retail door de gehele logistieke afhandeling voor hun rekening te nemen. Dagelijks wordt vanuit Houten de e-fulfilment van tienduizenden goederen voor grote webshops gerealiseerd.

Die goederen worden in zowel Nederland, Europa als wereldwijd dagelijks verzonden. De just-in-time afspraken die webwinkels met klanten maken zorgt ervoor dat processen binnen Fulfilment ook in het weekend doorgaan. Sinds de start van PostNL Fulfilment is In Person HR-partner en daarmee verantwoordelijk voor de flexibele schil.

Fulfilmentpostnl

Innovatie en groei

De fulfilmentsector is een van de snelst groeiende sectoren in Nederland. Met een totale markt van meer dan 10 miljard euro en een jaarlijkse groei van +10% is de online markt explosief aan het stijgen. Als fulfilmentspecialist is PostNL Fulfilment sinds enkele jaren een van de belangrijkste spelers op de markt en heeft het talloze internationale klanten aan zich weten te binden. Die groei vraagt om een intensieve samenwerking op HR-gebied. Snelheid, flexibiliteit en secuurheid zijn daarin key-factoren voor succes.

In onze samenwerkingen  liggen een tweetal interessante uitdagen. Op strategisch niveau ontwikkelen we scenario’s om optimale flexibiliteit voor de komende jaren vorm te geven. In de dagelijkse operatie ligt er, onder meer door groei, een continue uitdaging om de duizenden goederen elke dag te verwerken en verzendklaar te maken. Juist die combinatie is ons op het lijf geschreven.

PostNL Extra@Home

De nieuwste divisie van PostNL bedient nationale als regionale retailers met een innovatief businessmodel. Als HR-partner zorgt In Person voor de realisatie van een geraffineerd logistiek proces, waarin groei en flexibiliteit de toverwoorden zijn.

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.

DHL

Op 5 locaties zijn we verantwoordelijk voor de flexibiliteit van DHL in het sorteerproces. De dynamiek van de markt zorgt ervoor dat het zwaartepunt in de nacht en de vroege ochtend liggen. Een mooie uitdaging..