RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. De RAI Amsterdam beschikt over 11 multifunctionele beurshallen en 22 congreszalen. Sinds april 2016 is In Person flexpartner van RAI Amsterdam en verantwoordelijk van het overgrote deel van flexibele medewerkers op het gebied van hospitality, horeca en ondersteunende diensten.

Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren. Op de drukste dagen van het jaar werken we samen met ruim 1000 flexkrachten.
Om de kwaliteit van de dienstverlening steeds te verbeteren zijn we naast een scherpe werving & selectie continu bezig met training on the job. Daarnaast weten we goede horeca medewerkers te behouden door hen op minder drukke tijden in te zetten bij andere opdrachtgevers in regio Amsterdam.

Top Employer

RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zorgen we o.a. met training, opleiding en loyaltyprogramma's aan de binding en het plezier van uitzendkrachten. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Person al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland (onderzoek Effectory & Intermediair).

Marfo

100.000 fresh frozen maaltijden worden er per dag in de grootste keuken van Europa gemaakt voor klanten als KLM en Etihad. Een behoorlijke (logistieke) uitdaging waarin flexibiliteit essentieel is.

Cycling Sports Group

Als meest vooraanstaande producent van fietsen kent CSG zelfs een eigen professionele wielerploeg: Cannondale-Garmin. Vanuit Oldenzaal vindt de exclusieve wereldwijde productie plaats. Onze key-account dienstverlening bij CSG zorgt voor resultaat.

Timberland

Timberland is ’s-Werelds bekendste outdoormerk. In het EMEA distributiecentrum worden dagelijks meer dan 100.000 goederen verwerkt. Bijzonder is het unieke KIVA-systeem, een goods-to-man orderpicksysteem dat de goederen automatisch naar de orderpickstations brengt.