Inperson

Contact

samantha88x88

Samantha Stekkinger
Senior Consultant

 

 

 

 jorinda88x88

 Jorinda Hendriksen
HR Consultant

   
Connect met In Person
Mail Samantha en JorindaAlle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Werken bij Vredestein

Apollo Vredestein is een begrip in de wereld van banden. Jaarlijks produceert en verkoopt Apollo Vredestein B.V. meer dan 6 miljoen banden voor auto’s, voor agrarische en industriële toepassingen en voor tweewielers.
Dankzij samenwerkingen met beroemde ontwerpers worden de banden van Apollo Vredestein wereldwijd geprezen om het design en de innovatie in techniek.

Praktische informatie

De productie van de Apollo Vredestein banden vindt plaats in Enschede. Binnen de afdeling Logistiek & Montage zijn we regelmatig op zoek naar versterking. We zoeken daarbij gericht naar mensen die van aanpakken weten en, gezien de zwaarte van het werk, geen fysieke klachten hebben. Je start bij Vredestein altijd als lader en vanuit deze functie zijn er mogelijkheden om door te groeien. Wil jij werken bij Apollo Vredestein? Neem dan contact op met onze collega's.

Vacatures Apollo Vredestein

Wil je werken bij Apollo Vredestein? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.