Werken bij Vredestein

Apollo Vredestein is een begrip in de wereld van banden. Jaarlijks produceert en verkoopt Apollo Vredestein B.V. meer dan 6 miljoen banden voor auto’s, voor agrarische en industriële toepassingen en voor tweewielers.
Dankzij samenwerkingen met beroemde ontwerpers worden de banden van Apollo Vredestein wereldwijd geprezen om het design en de innovatie in techniek.

Praktische informatie

De productie van de Apollo Vredestein banden vindt plaats in Enschede. Binnen de afdeling Logistiek & Montage zijn we regelmatig op zoek naar versterking. We zoeken daarbij gericht naar mensen die van aanpakken weten en, gezien de zwaarte van het werk, geen fysieke klachten hebben. Je start bij Vredestein altijd als lader en vanuit deze functie zijn er mogelijkheden om door te groeien. Wil jij werken bij Apollo Vredestein? Neem dan contact op met onze collega's.

Vacatures Apollo Vredestein

Wil je werken bij Apollo Vredestein? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.