Inperson
susanne88x88

Susanne van Kampen
Locatiemanager

 

Mail Team RAI
   

Vragen?

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Werken bij RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd.  De RAI Amsterdam beschikt over 11 multifunctionele beurshallen en 22 congreszalen. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren. Wij zijn continu op zoek naar medewerkers voor hospitality, horeca & ondersteunende diensten.

RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel van RAI ‘happy at work’ bent. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Person al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland (onderzoek Effectory & Intermediair).

Vacatures RAI Amsterdam

Wil je werken bij RAI? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures.  Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.