Inperson

Contact

Linda Roza

Linda Roza
Senior Consultant 

Connect met In Person
Mail Linda

06 - 57 31 80 08

Alle vacatures

Benieuwd naar al onze openstaande vacatures? Klik op lees meer en zie bij welke organisaties jij kunt werken.

Alle vacatures

Werken bij Evenementenhal

Evenementenhal is met locaties in Hardenberg, Gorinchem en Venray en met 1.000.000 m2  één van de grootste evenementorganisaties in Nederland. Jaarlijks organiseert Evenementenhal meer dan honderd evenementen waarbij ze werken met een unieke full-service formule. 68 Degrees, onderdeel van In Person, zorgt met haar medewerkers voor een top hospitality beleving voor standhouders en bezoekers.

Praktische informatie

Werken bij Evenementenhal kan in veel verschillende functies. Je kunt werken als bedieningsmedewerker, standbouwers, keukenmedewerker en als parkeerwacht. Evenementen vinden zowel overdag, ’s avonds als in het weekend plaats.  Het is daarom belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Elk jaar organiseren we aan het begin van de beursseizoen (tijdens de zomerperiode) inschrijfdagen. Benieuwd of er gedurende het jaar mogelijkheden voor jou zijn om te werken bij Evenementenhal? Neem contact op met een van onze collega’s via hardenberg@68degrees.nl, gorinchem@68degrees.nl of venray@68degrees.nl

Vacatures Evenementenhal

Wil je werken bij Evenementenhal? Solliciteer dan direct op één van onderstaande vacatures. Staan er op dit moment geen vacatures? Neem dan contact op met onze collega via de contactgegevens die je hiernaast ziet.