DS Smith & In Person

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied. In 1940 startte de Smith familie met de zogenoemde 'box-making business’ in East-London. In de decennia daarna is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers. Sinds 2010 zijn wij op vier locaties HR-partner van DS Smith.

Outsourcing

Op de locaties Naaldwijk, Aalsmeer, Hoek van Holland en Geldermalsen zijn wij verantwoordelijk voor de fabricage van verpakkingen voor de groente- en fruitteelt. Dat doen we middels onze Outsourcing-dienstverlening, waarbij we de verantwoordelijkheid voor het gehele proces, inclusief leiding en toezicht, overnemen. Sinds 2013 hebben we tevens de productie van SizzlePack, opvulmateriaal voor cadeau(verpakkingen). 

DS Smith & In Person

Continue productiviteit

De grootsheid van de productie op deze locaties komt vooral naar voren in het aantal geproduceerde dozen en kilo’s SizzlePack. In 2014 zijn er maar liefst 16.723.684 dozen geproduceerd en 1.453.396 kilo SizzlePack. Het karakter van de eindklanten van DS Smith, de groente- en fruitteelt, zorgt ervoor dat het productieproces seizoensgevoelig is. Met een sterke ‘vaste’ flexibele pool zorgt In Person voor een continue productiviteit en kwaliteit in het productieproces. De belangrijkste functies die wij verzorgen binnen DS Smith zijn (hulp)monteurs, heftruckchauffeurs, productiemedewerkers en leidinggevenden. 

DHL

Op 5 locaties zijn we verantwoordelijk voor de flexibiliteit van DHL in het sorteerproces. De dynamiek van de markt zorgt ervoor dat het zwaartepunt in de nacht en de vroege ochtend liggen. Een mooie uitdaging..

Jardin

Met onze key-account dienstverlening bij Jardin combineren we de kracht van de reguliere vestiging met onze In House dienstverlening. De belangrijkste resultaten? Een bijzonder laag verloop, kwaliteit werving en ruim 5 miljoen tuinmeubelen die jaarlijks geproduceerd worden.

PostNL Extra@Home

De nieuwste divisie van PostNL bedient nationale als regionale retailers met een innovatief businessmodel. Als HR-partner zorgt In Person voor de realisatie van een geraffineerd logistiek proces, waarin groei en flexibiliteit de toverwoorden zijn.