Cycling Sports Group

Cycling Sports Group is wereldwijd één van de meest vooraanstaande producenten van fietsen en fietsaccesoires. Het bekendste merk in de portfolio van CSG is Cannondale: onder fervente wielrenners één van de meest geliefde wielermerken.

Vanuit Oldenzaal vindt de exclusieve productie plaats van de hightech fietsen van dit merk. Deze worden voor zowel particulier gebruik als voor de professionele Cannondale-Garmin wielerploeg geproduceerd. Bijzonder daarbij is dat Cannondale het lichtste productieframe ter wereld (600 gram) weet te realiseren. In de praktijk betekent dit dat kwaliteit van eindproducten fundamenteel is, zeker in het topsegment.

Key Account dienstverlening

Vanuit onze lokale vestiging en het regiokantoor werken we middels een Key-account dienstverlening samen met CSG. Dat houdt in dat we onze dienstverlening aanpassen op het proces en de strategische en praktische wensen van CSG. Concreet betekent dat, dat we op vaste tijden (voor opkomstcontroles en bij structurele overlegmomenten) fysiek aanwezig zijn op de locatie. Dat past perfect bij de dynamiek van het proces en de omvang van de flexpool. De kwaliteit van productie borgen we door continuïteit in de planning en inzet van medewerkers en de betrokkenheid van medewerkers bij de assemblage.

Continuïteit in de poolopbouw

Vanuit het regiokantoor worden vervolgens alle backoffice zaken afgehandeld en monitoren we samen met de klant periodiek de performance middels managementrapportages. Met deze dienstverleningsvorm creëren we enerzijds efficiency in de samenwerking en zijn we anderzijds volledig onderdeel van Cycling Sports Group. De proceskennis en het cultuurbegrip zorgen daarbij voor continuïteit in de poolopbouw en in proces.

Wouter Witzel

De Burj Khalifa, het nieuwe Thialf en het grootste cruiseship ter wereld. Wouter Witzel’s vlinderkleppen zijn overal te vinden. De productie vindt door een grote flexschil plaats in Nederland.

Timberland

Timberland is ’s-Werelds bekendste outdoormerk. In het EMEA distributiecentrum worden dagelijks meer dan 100.000 goederen verwerkt. Bijzonder is het unieke KIVA-systeem, een goods-to-man orderpicksysteem dat de goederen automatisch naar de orderpickstations brengt.

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.