DHL & In Person

DHL is wereldwijd marktleider op het gebied van expresvervoer en logistiek. Vliegtuigen, vrachtwagens en busjes met de kenmerkende gele kleur en de rode letters zijn overal ter wereld te zien.
Als specialist in Logistics werkt In Person in Nederland op meerde locaties (o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Zevenaar en Roosendaal) samen met DHL.

Op deze locaties zijn we verantwoordelijk voor de invulling van de volledige flexibele schil van het sorteerproces. Samen met DHL zorgen dagelijks we voor de verwerking van tienduizenden pakketten. In Person is als HR-partner verantwoordelijk voor de werving van medewerkers en het poolmanagement 

Dynamiek van E-Commerce

De dynamiek van de E-commerce markt en de dienstverlening van DHL Parcels zorgen voor zwaartepunten in het avond- en sorteerproces. Dat zorgt er, gecombineerd met de korte diensten, voor dat strak poolmanagement essentieel is.


Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap vormt voor In Person de basis voor binding met én productiviteit van medewerkers. Bij DHL weten we met een zeer stabiele pool continue een leverbetrouwbaarheid van 100% te realiseren. Onze 24/7 dienstverlening is in een door E-Commerce gedreven markt noodzakelijk. Middels slimme planningstools en managementdashboards zijn we in staat om continue te anticiperen op de grilligheden van de markt. Die factoren zorgen ervoor dat we niet alleen de dagelijkse targets realiseren maar tevens al jarenlang partner zijn van DHL.

PostNL Pakketten

Sinds 2011 werken we op meerdere locatie samen met PostNL met een innovatief model: outsourcing. De gehele procesverantwoordelijkheid is in handen van In Person, inclusief leiding en toezicht. Facturatie vindt niet meer op urenbasis plaats, maar op outputbasis.

Timberland

Timberland is ’s-Werelds bekendste outdoormerk. In het EMEA distributiecentrum worden dagelijks meer dan 100.000 goederen verwerkt. Bijzonder is het unieke KIVA-systeem, een goods-to-man orderpicksysteem dat de goederen automatisch naar de orderpickstations brengt.

Spotta

Vanuit 4 locaties werken we mee aan de productie en verspreiding van ruim 7 miljard folders die jaarlijks op de mat van miljoenen huishoudens vallen. Benieuwd hoe we zorgen voor een vaste en kwalitatieve flexpool?