Wouter Witzel

Wouter Witzel is wereldwijd een van de beste producenten van een bijzonder product: vlinderkleppen. Opgericht in 1966 heeft Wouter Witzel inmiddels wereldwijd vooraanstaande klanten en zijn ze actief in zeven markten: van scheepsbouw tot krachtcentrales en van waterbehandeling tot district cooling. Vanuit Oost-Nederland werken honderden mensen elke dag aan de productie van de hoogwaardige kleppen, die worden gebruikt voor beroemde gebouwen.

Een van de bekendste projecten van Wouter Witzel is de Burj Kalifa in Dubai. Daar zitten ruim 600 vlinderkleppen in het koelsysteem die het hoogste gebouw ter wereld koel houden tijdens de zinderende hitte in de zomer. Momenteel worden Wouter Witzel's vlinderkleppen gebruikt bij de bouw van het nieuwe ijsstadion Thialf in Heerenveen.

   
   
Wouter Witzel
 

In Person HR-partner

Als HR-partner zetten we samen met Wouter Witzel in op strategische flexibiliteit. In een markt waarin innovatie en topkwaliteit de belangrijkste onderscheidende drivers zijn, zijn goede mensen niet voldoende. De productie van afsluiters met boringen van 50 tot 2200 mm vragen om product- en proceskennis bij elke medewerker. Met een vaste kern aan medewerkers weten we topkwaliteit te garanderen en bouwen we mee aan de productie van vlinderkleppen die wereldwijd als zeer innovatief worden beschouwd. 

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.

RPC Promens

Op ruim 14300 m2 worden door onze medewerkers bij Promens dagelijks plastic solutions gemaakt voor onder meer de vrachtwagens van Scania, Renault en Volvo. De innovatie-productie omgeving vraagt om specifieke kwaliteit van onze flexibele medewerkers.

Cycling Sports Group

Als meest vooraanstaande producent van fietsen kent CSG zelfs een eigen professionele wielerploeg: Cannondale-Garmin. Vanuit Oldenzaal vindt de exclusieve wereldwijde productie plaats. Onze key-account dienstverlening bij CSG zorgt voor resultaat.