Wat doet In Person bij Spotta

Spotta is dé huis-aan-huis folderbezorger in Nederland. De volle dochter van PostNL bezorgt jaarlijks meer dan 7 miljard folders in Nederland. Dat wordt gedaan door meer dan 23.000 bezorgers die vanuit 6 locaties worden gevoed. In Person bouwt met de flexibele inzet van medewerkers op de 6 locaties mee aan de ambities van Netwerk VSP.

Sinds 2001 werken we vanuit 4 InHouse locaties intensief samen om het logistieke proces zo efficiënt mogelijk vorm te geven. In 2015 zijn daar tevens de laatste twee Spotta locaties bijgekomen.  De juiste pool met flexibele medewerkers is daarin enorm belangrijk. In Apeldoorn, Utrecht, Eindhoven, Meppel, Westzaan en Berkel en Rodenrijs zijn wij verantwoordelijk alle lijnmedewerkers (heftruck, productiemedewerkers, magazijnmedewerkers).

Een flinke uitdaging

Samen met Spotta zijn we druk bezig om de ‘Total Costs of Labour’ te verminderen. Daarvoor bouwen we steeds verder aan een strategisch pool binnen de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Intensief samenwerken is daarbij essentieel. Daarbij werken we onder meer met een zogenoemde ‘potential groep’ van waaruit regelmatig mensen in dienst treden bij Spotta. Met een bijzonder gering verloop en een mix van EU-flex en Nederlandse werknemers weten we output cijfers steeds te verbeteren.

werken bij Spotta

Sterke binding

De kracht van onze InHouse dienstverlening bij Spotta is dat we in staat zijn om in de “aderen” van Spotta kan kruipen. We kennen het proces van van A tot Z en hebben nauw contact met het management, de productiemanagers en de teamleiders. Bovenal zijn we door de korte communicatielijnen direct in staat bij te sturen in zowel het aantal uitzendkrachten als ook de kwaliteit van de uitzendkrachten.

PostNL Extra@Home

De nieuwste divisie van PostNL bedient nationale als regionale retailers met een innovatief businessmodel. Als HR-partner zorgt In Person voor de realisatie van een geraffineerd logistiek proces, waarin groei en flexibiliteit de toverwoorden zijn.

DHL

Op 5 locaties zijn we verantwoordelijk voor de flexibiliteit van DHL in het sorteerproces. De dynamiek van de markt zorgt ervoor dat het zwaartepunt in de nacht en de vroege ochtend liggen. Een mooie uitdaging..

DS Smith

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied.Sinds 1940 is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers.