Scholtus

Het beste eten voor honden en katten in geheel Europa wordt gemaakt in Renswoude. Scholtus Special Products was in 1981 een van de eerste producenten van speciale dierenvoeding. Bijzonder aan Scholtus is dat het echt maatwerk biedt. In samenwerking met retailers worden zowel verpakking als samenstelling en vorm van het product ontworpen en geproduceerd. 

   
   

Grote flexibele schil

Klanten van Scholtus bevinden zich zowel in het kanaal van de dierenspeciaalzaken als de supermarktketens in Europa.
Naast de 100 vaste medewerkers is er in de productie een grote flexibele schil werkzaam, waarvoor In Person verantwoordelijk is.

Scholtus en In Person

 

Key Account dienstverlening

De omvang van de productie en de continue flow in het proces passen het beste bij onze Key Account dienstverlening. Een dedicated consultant is gedurende vaste dagdelen en op urgente momenten primair actief voor Scholtus. Hij zorgt voor het contact en de binding met flexibele medewerkers en is tevens verantwoordelijk voor het rondleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers. Dat een Key account dienstverlening geen afbreuk doet aan de gemiddelde werkduur van uitzendkrachten blijkt wel uit de ervaren en weinig wisselende flexibele schil. Zij vormen samen met de vaste medewerkers een ideale combinatie voor Scholtus.

Marfo

100.000 fresh frozen maaltijden worden er per dag in de grootste keuken van Europa gemaakt voor klanten als KLM en Etihad. Een behoorlijke (logistieke) uitdaging waarin flexibiliteit essentieel is.

DS Smith

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied.Sinds 1940 is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers.

Pré Pain

Een van onze nieuwste klanten. Pré Pain maakt krokante bake off broodproducten die dagelijks door miljoenen mensen worden geconsumeerd. Benieuwd hoe wij zorgen voor kwaliteit & hygiëne van producten en onze flexibele medewerkers ontwikkelen?