PostNL Extra@Home

De nieuwste divisie, en dienstverleningsvorm, van PostNL is Extra@Home.
Met Extra@Home bedient PostNL zowel nationale als regionale retailers offline
en online met een nieuw en innovatief businessmodel.

Extra@Home richt zich op de bezorging van grote goederen van retailers en installeert ze desgewenst bij consumenten thuis. daarmee verschuift PostNL steeds verder op in de E-fulfilment kolom. De innovatieve dienstverlening zorgt ervoor dat steeds meer bekende online merken de handling en bezorging aan PostNL Extra@Home overlaten.

Sinds de start van Extra@Home is In Person HR-Partner en daarin verantwoordelijk voor de groei en kwaliteit van de flexibele schil.

Fulfilmentpostnl

Samen groeien

De gerichte tijdvaklevering van Extra@Home vraagt om een geraffineerd logistiek proces. Snelheid en accuraatheid van flexibele medewerkers spelen een belangrijke rol bij het uitvoeren van de dienstverlening. Vanaf de start van Extra@Home zijn we intensief opgetrokken om processen optimaal in te richten en de flexibele schil uit te bouwen. Daarin hebben onze procesmanagers en recruiters een belangrijke rol gespeeld.

In zeer korte tijd is in Amersfoort een kwalitatieve poule van medewerkers opgebouwd die nog steeds werkzaam zijn bij Extra@Home.
Met het succes en de daarmee gepaarde groei hebben we in korte tijd de inzet van flexkrachten meer dan verdubbeld zien worden.

PostNL Pakketten

Sinds 2011 werken we op meerdere locatie samen met PostNL met een innovatief model: outsourcing. De gehele procesverantwoordelijkheid is in handen van In Person, inclusief leiding en toezicht. Facturatie vindt niet meer op urenbasis plaats, maar op outputbasis.

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.

DHL

Op 5 locaties zijn we verantwoordelijk voor de flexibiliteit van DHL in het sorteerproces. De dynamiek van de markt zorgt ervoor dat het zwaartepunt in de nacht en de vroege ochtend liggen. Een mooie uitdaging..