Promens & In Person

Promens is een van ’s-werelds grootste producenten van plastic solutions. Vanuit de ruim 41 productielocaties in 20 landen overal ter wereld servicen zij een groot aantal sectoren: van automotive tot electronics, van chemische en medische industrie tot aan cosmetics en van pharmaceutica tot aan de heavy machinery.
In Zevenaar zijn wij met onze flexkrachten mede-verantwoordelijk voor de productie en assemblage van plastic producten voor de Automotive. Een gezamenlijke ambitie staat daarin centraal: shaping plastics beyond the obvious.

Lean and Mean

De productieomgeving bij Promens (in totaal 14.300m2) is volgens de laatste Lean-ontwikkeling ingericht. Die werkwijze wordt doorgevoerd in het gehele bedrijf en wordt doorleefd door onze flexkrachten. Zij werken zowel in de productie als in de assemblage waar spatborden, voorgrillen en plastic matten worden geproduceerd. In de assemblage worden onder meer midden consoles, complete dashboarden en lades gemaakt voor merken als Scania, Volvo, Mercedes en Renault. 

Focus op ontwikkeling

De complexe en innovatieve productie-omgeving bij Promens vraagt naast specifieke kennis van machines ook om een breed inzicht in het gehele productieproces. Om de ontwikkeling van (flexibele) medewerkers vorm te geven worden er BBL-trajecten aangeboden voor MBO niveau 1 Proces Operator. Een van deze modules is een VCA certificaat voor veiligheid. In samenwerking met In Person worden hier flexkrachten voor geselecteerd die aan een aantal criteria voldoen.

Wouter Witzel

De Burj Khalifa, het nieuwe Thialf en het grootste cruiseship ter wereld. Wouter Witzel’s vlinderkleppen zijn overal te vinden. De productie vindt door een grote flexschil plaats in Nederland.

Jardin

Met onze key-account dienstverlening bij Jardin combineren we de kracht van de reguliere vestiging met onze In House dienstverlening. De belangrijkste resultaten? Een bijzonder laag verloop, kwaliteit werving en ruim 5 miljoen tuinmeubelen die jaarlijks geproduceerd worden.

Cycling Sports Group

Als meest vooraanstaande producent van fietsen kent CSG zelfs een eigen professionele wielerploeg: Cannondale-Garmin. Vanuit Oldenzaal vindt de exclusieve wereldwijde productie plaats. Onze key-account dienstverlening bij CSG zorgt voor resultaat.