Marfo & In Person

Marfo, voormalig Martinair Foods,  is een van de meest vooraanstaande producenten
van fresh frozen meal solutions. In een van de grootste keukens van Europa
worden dagelijks meer dan 100.000 maaltijden gemaakt voor airlines, remote
&offshore en healthcare. Met klanten als KLM, Qatar Airways en Etihad
hebben wereldwijd miljoenen mensen kunnen genieten van de
maaltijden die door sterrenchefs worden gemaakt. Innovatie en inspiratie met de meest authentieke producten vormt de basis voor wereldwijd succes.

 

Strategische samenwerking

Lelystad vormt het kloppende hart voor de productie van fresh frozen meals. Als strategisch HR-partner faciliteren en ontzorgen wij Marfo op deze locatie in de volle breedte bij de flexibilisering van arbeid en bij het operationeel waarmaken van de doelstellingen.

Wij verzorgen de werving & selectie, planning en aansturing van de gehele flexibele schil: van koks tot productiemedewerkers en van assemblage tot aan schoonmaak.

Marfo en In Person

Partner in Food

Het produceren van hoogstaande, culinaire maaltijden vraagt naast specifieke food-expertise vooral ook om extra aandacht voor kwaliteit. Food speelt in de dienstverlening van alle Marfo-klanten, of het nou airlines of offshore bedrijven zijn, een fundamentele rol. Elke dag worden de vers geproduceerde maaltijden beoordeeld door miljoenen mensen die vliegen mét of werken voor de klanten van Marfo. Onze flexkrachten worden daarom in een uitgebreid introductieprogramma volledig meegenomen in de dienstverlening van Marfo. De focus op kwaliteit zorgt ervoor dat Marfo de afgelopen jaren meerdere prestigieuze Awards heeft gewonnen.

Pré Pain

Een van onze nieuwste klanten. Pré Pain maakt krokante bake off broodproducten die dagelijks door miljoenen mensen worden geconsumeerd. Benieuwd hoe wij zorgen voor kwaliteit & hygiëne van producten en onze flexibele medewerkers ontwikkelen?

DS Smith

Met de productie van golfkartonnen verpakkingen in ruim 34 landen is DS Smith één van de grootste Europese producenten op dat gebied.Sinds 1940 is DS Smith uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 21.500 werknemers.

Scholtus

Het beste eten voor honden en katten in geheel Europa wordt gemaakt in Renswoude. Naast de 100 vaste medewerkers bij Scholtus is er in de productie een grote flexibele schil werkzaam, waarvoor In Person verantwoordelijk is.