Apollo Vredestein & In Person

Apollo Vredestein BV is een van meest innovatieve bandenfabrikanten ter wereld. Als onderdeel van het wereldwijde Apollo Tyres LtD. rollen in Enschede jaarlijks 6 miljoen zomer-, winter- en vierseizoenenbanden van de band. Een schitterend bedrijf met een uniek, eigen karakter. Sinds 2012 werken we, eindelijk, samen.

Apollo Vredestein groeit enorm hard. Zowel Vredestein als moederbedrijf Apollo groeien in de Europese markt (in agricultuur zelfs 50% dit jaar!). De groei in productie, die zowel in Enschede als in India plaatsvindt, betekent dat de logistiek ook flink groeit. Een waanzinnige uitdaging voor het logistieke bedrijf in Enschede…en voor In Person.


Wij zijn Apollo Vredestein

Binnen Apollo Vredestein zijn wij verantwoordelijk voor de flexibele inzet van medewerkers op de afdeling Logistiek & Montage. We weten wat er gevraagd wordt van onze mensen en zijn daarom in staat om de werving en poolopbouw op een hoog niveau te houden. Vooral doordat we mensen zoeken die de Vredestein mentaliteit hebben. Dat betekent voor ons ook dat we onze mensen daarop selecteren. Onze In House collega’s zijn échte Vredesteiners. En daarom ook typisch In Person.

werken bij Vredestein

Samenwerken aan groei…

Vredestein groeit enorm hard. Zowel Vredestein als moederbedrijf Apollo groeien in de Europese markt (in agricultuur zelfs 50% meer dit jaar!). De groei in productie, die zowel in Enschede als in India plaatsvindt, betekent dat de logistiek ook flink groeit. Een waanzinnige uitdaging voor het logistieke bedrijf in Enschede…en voor In Person.

Op lange termijn

Van dit soort trajecten houden we. We kijken wat de flexibele schil is die Vredestein nodig heeft. Niet alleen vandaag of over een jaar, maar ook over 5 jaar. Zo zijn we samen bezig om de flexibele schil in te passen in de groeistrategie van Vredestein.

Timberland

Timberland is ’s-Werelds bekendste outdoormerk. In het EMEA distributiecentrum worden dagelijks meer dan 100.000 goederen verwerkt. Bijzonder is het unieke KIVA-systeem, een goods-to-man orderpicksysteem dat de goederen automatisch naar de orderpickstations brengt.

RPC Promens

Op ruim 14300 m2 worden door onze medewerkers bij Promens dagelijks plastic solutions gemaakt voor onder meer de vrachtwagens van Scania, Renault en Volvo. De innovatie-productie omgeving vraagt om specifieke kwaliteit van onze flexibele medewerkers.

PostNL Pakketten

Sinds 2011 werken we op meerdere locatie samen met PostNL met een innovatief model: outsourcing. De gehele procesverantwoordelijkheid is in handen van In Person, inclusief leiding en toezicht. Facturatie vindt niet meer op urenbasis plaats, maar op outputbasis.