Wat doet In Person bij Jardin

Jardin is één van de belangrijkste en grootste kunststof tuinmeubelenmerken in Europa. Met design en innovatie als belangrijkste pijlers worden vanuit Enschede en Rijen jaarlijks 5 miljoen stuks tuinmeubelen gemaakt. Jardin is daarmee het belangrijkste tuinmerk in Nederland. 

Sinds 2000, destijds heette Jardin nog Hartman, werken we al samen met Jardin. In de afgelopen jaren is Jardin flink gegroeid en is de inrichting van de flexibele schil flink veranderd. Sinds twee jaar werken we met Jardin op basis van een key-account dienstverlening.

Een Key-account dienstverlening

Met een key-account dienstverlening zijn we vanuit onze reguliere vestiging in Enschede tijdens de belangrijkste gedeeltes van de week aanwezig bij Jardin. Zo combineren we de voordelen van InHouse met de kracht van een vestiging.

Minstens zo belangrijk is de werksfeer die er binnen Jardin heerst. Met veel dienstverbanden langer dan 5 jaar en een familiecultuur waarbij iedereen elkaar kent zorgt ervoor dat Jardin in regio Enschede als een uitstekende werkgever bekend staat.

werken bij Jardin

Best of both worlds…

Met de key-account constructie combineren we de kracht van de reguliere vestiging met onze In House dienstverlening. Ons lokale en regionale netwerk zorgt voor een uitstekende poolopbouw waarin we extra aanvragen voor 100% kunnen voorzien. Met deze dienstverlening, waarin we intensief samen blijven werken, weten we uitstekende resultaten te behalen. Een bijzonder laag verloop, kwalitatieve werving vanuit sociale netwerken van huidige medewerkers en een strakke planning zorgen voor continue productiviteitsverbeteringen.

Uitstekende werkgever

Minstens zo belangrijk is de werksfeer die er binnen Jardin heerst. Met veel dienstverbanden langer dan 5 jaar en een familiecultuur waarbij iedereen elkaar kent zorgt ervoor dat Jardin in regio Enschede als een uitstekende werkgever bekend staat.

Apollo Vredestein

Operationeel verantwoordelijk voor de logistieke flexibele schil en op strategisch niveau werken aan optimale flexibiliteit. In Person doet het bij en samen met een van de grootste  bandenmerken ter wereld: Apollo Vredestein.

Scholtus

Het beste eten voor honden en katten in geheel Europa wordt gemaakt in Renswoude. Naast de 100 vaste medewerkers bij Scholtus is er in de productie een grote flexibele schil werkzaam, waarvoor In Person verantwoordelijk is.

Wouter Witzel

De Burj Khalifa, het nieuwe Thialf en het grootste cruiseship ter wereld. Wouter Witzel’s vlinderkleppen zijn overal te vinden. De productie vindt door een grote flexschil plaats in Nederland.