InHouse dienstverlening

Evenementenhallen is met 100.000m2 beursruimte een van de grootste evenementenlocaties in Nederland. In Hardenberg, Gorinchem en Venray worden jaarlijks honderden beurzen, congressen en feesten georganiseerd. Met hospitality expert 68 Degrees, onderdeel van In Person, zijn we op alle drie de locaties In House gevestigd. Met een gezamenlijke ondernemersmentaliteit zorgen we voor een hospitality beleving op hoog niveau.

Voor Evenementenhallen verzorgt 68 Degrees de flexibele inzet van hospitality medewerkers in de volle breedte van de vraag, van zowel standbouwers, parkeerwachters tot bedieningsmedewerkers en specialistisch horecapersoneel.


Pieken in flex

Voor Evenementenhallen verzorgt 68 Degrees de flexibele inzet van hospitality medewerkers in de volle breedte., van zowel standbouwers, parkeerwachters tot bedieningsmedewerkers en specialistisch horecapersoneel. De grootte en diversiteit in beurzen & evenementen zorgen voor enorme pieken in de flexibele schil. De kennis en ervaring in horeca, planning en poolmanagement van 68 Degrees zorgen voor continue kwaliteit in onze pool van hospitality medewerkers.

Werken bij evenementenhallenHospitality beleving

Het full-service concept van Evenementenhallen zorgt ervoor dat hospitality centraal staat in zowel onze dienstverlening als die van Evenementenhallen. Wij zorgen met trainingen en een continue selectie op kwaliteit van horeca medewerkers dat de hospitality beleving van standhouders en bezoekers past bij de full-service dienstverlening van Evenementenhallen.

De grootte en diversiteit in beurzen & evenementen zorgen voor enorme pieken in de flexibele schil. Met kennis en ervaring in horeca, planning en poolmanagement weten we het hoge niveau van medewerkers vast te houden.

68 Degrees

Wij zijn experts op het gebied van hospitality. In alles wat we doen streven we één ding na: een geweldige beleving van uw gasten. Dat doen we op elk niveau: voor zowel exclusive party catering, voor horeca en tijdens evenementen in de publiekscatering.

Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf.

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd.