Pré Pain en In Person

In de grootste supermarkten van Nederland, in talloze horecagelegenheden en bij miljoenen mensen thuis. Overal vind je de krokante bake off broodproducten van Pré Pain.
Sinds medio 2015 werken wij middels onze In House dienstverlening samen met Pré pain. Speerpunten van onze samenwerking: strategische flexibiliteit organiseren passend bij de groeiambities van Pré Pain en operationeel kwaliteit en continuïteit in proces, en dus medewerkers, realiseren.

Vanuit de productielocatie worden dagelijks zowel nationale als internationale klanten bediend. Vanuit het vrieshuis (12000 palletplaatsen) is Pré Pain is staat om een optimale uitlevering te kunnen doen tijdens feestdagen en het BBQ seizoen.

Match op DNA

De basis voor onze samenwerking ligt in de match op DNA. Betrokkenheid en ontwikkeling van mensen staat centraal bij Pré Pain. De dagelijkse focus op die elementen zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid en aandacht bij het maken van broodproducten enorm aanwezig zijn. Aandacht voor hygiëne speelt daarin een essentiële rol. Een uitgebreid inwerktraject, scherpe voorschriften en het meenemen van medewerkers in het effect van het werk zijn daarin voor In Person de belangrijkste pijlers.

  Pre Pain en In Person

Optimale procesflow

Daarnaast stimuleren we de ontwikkeling van medewerkers middels performancegesprekken en focus op doorgroeimogelijkheden. Pré Pain maakt dat mogelijk door ontwikkelingsmogelijkheden te bieden voor medewerkers, zowel vast als flex. Uiteindelijk leidt dat tot een geoptimaliseerde procesflow met heerlijke bake off producten als eindresultaat.

Marfo

100.000 fresh frozen maaltijden worden er per dag in de grootste keuken van Europa gemaakt voor klanten als KLM en Etihad. Een behoorlijke (logistieke) uitdaging waarin flexibiliteit essentieel is.

Cycling Sports Group

Als meest vooraanstaande producent van fietsen kent CSG zelfs een eigen professionele wielerploeg: Cannondale-Garmin. Vanuit Oldenzaal vindt de exclusieve wereldwijde productie plaats. Onze key-account dienstverlening bij CSG zorgt voor resultaat.

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd.