Wat doet In Person bij Timberland

"Equip people to make a difference in the world". Dat is de ambitie van ’s wereldsbekendste outdoor merk Timberland. Met de gele boot als bekendste product maakt Timberland momenteel veel meer dan alleen schoenen. Vanuit het Europese Distributiecentrum in Almelo werken we dagelijks met onze flexibele werknemers aan het realiseren van de ambitie van Timberland.

Vanaf de start van onze samenwerking in 2000 helpen wij met onze medewerkers Timberland het verschil te maken. We voelen gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid en zijn door onze In House dienstverlening een wezenlijk onderdeel van de supply chain. Niet voor niets zijn we dan ook  trots op de samenwerking en het grote onderlinge vertrouwen dat we hebben met Timberland.

 

Pieken in consumentenvraag

Meebewegen met de klant is bij een van de fundamenten van onze In House dienstverlening. Bij Timberland vraagt samenwerken meer van ons dan alleen inspelen op fluctuaties in consumentenvraag. Met slimme forecasts is Timberland in staat om de productie en logistieke processen over het jaar zeer gelijkmatig te verdelen.

Om dat proces goed te kunnen begeleiden is een sterke pool enorm belangrijk. Dit vergt expertise en een projectmatige aanpak van de arbeidsmarktbenadering. Daarnaast zorgt de binding met uitzendkrachten voor kwaliteit en continuiteit in de poolopbouw en een uitstekend werkgeversimago van Timberland.
Daardoor zorgen we er samen met onze flexibele medewerkers voor dat we duizenden producten per dag worden gedistribueerd naar geheel Europa.


         

Community Services

De verantwoordelijkheid die Timberland richting maatschappij en natuur neemt is bijzonder groot. Een mooi voorbeeld daarvan is het Community Services Programma. Elke medewerker, ook flexibele medewerkers, mogen per jaar 40 uur besteden aan een sociaal project van Timberland. Hiermee steunen Timberland en haar partners sociale projecten in de omgeving en wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen heel concreet.

 

Een kijk in de keuken van bijvoorbeeld Timberland?

We organiseren regelmatig Inspiration Tours waarbij we onze relaties onder meer een kijk in de wereld van Timberland geven. Benieuwd naar bijvoorbeeld de logistieke kracht van ’s werelds bekendste outdoormerk? Meld je aan voor een Inspiration Tour op deze pagina.

Scholtus

Het beste eten voor honden en katten in geheel Europa wordt gemaakt in Renswoude. Naast de 100 vaste medewerkers bij Scholtus is er in de productie een grote flexibele schil werkzaam, waarvoor In Person verantwoordelijk is.

Pré Pain

Een van onze nieuwste klanten. Pré Pain maakt krokante bake off broodproducten die dagelijks door miljoenen mensen worden geconsumeerd. Benieuwd hoe wij zorgen voor kwaliteit & hygiëne van producten en onze flexibele medewerkers ontwikkelen?

Spotta

Vanuit 4 locaties werken we mee aan de productie en verspreiding van ruim 7 miljard folders die jaarlijks op de mat van miljoenen huishoudens vallen. Benieuwd hoe we zorgen voor een vaste en kwalitatieve flexpool?