Johan Cruyff Foundation

Zoveel mogelijk kinderen met sport en spel in beweging brengen. Dat is de gedachte achter de Johan Cruyff Foundation.  Door intensief samen te werken met scholen, bedrijven en overheden weet de Foundation meer en meer kinderen te bereiken en groeit het aantal events flink.

Vrijwilliger worden

Sinds 2007 is In Person HR-partner van de Johan Cruyff Foundation. Voor events als de open dag, de Foundation Cup, Cruyff Courts 6 vs 6 en het Seminar werven, selecteren en begeleiden wij de vrijwilligers. Voordat je vrijwilliger bent doorloop je eerst een selectieprocedure. Na aanmelding op de website volgt er een uitgebreid aanmeldingsformulier  waarin we je vragen relevante persoonlijke informatie op te geven. In dit formulier geef je ook je akkoord voor de gedragsregels die gelden voor vrijwilligers bij de Johan Cruyff Foundation. Deze wordt meegestuurd.

Het hebben van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is tevens een voorwaarde om vrijwilliger te worden bij de Johan Cruyff Foundation.
De aanvraag en kosten van het VOG komen voor rekening van de nieuwe vrijwilliger; echter zullen de kosten na inzet bij 10 evenementen (of een evenredig aantal inzetten in een andere vrijwilligersfunctie) vergoed worden. 

Er zijn veel vrijwilligers die ervoor kiezen om de vergoeding van € 30,- te doneren aan de Johan Cruyff Foundation, u kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Na het retourneren van de gevraagde documenten neemt In Person contact met je op met betrekking tot de verdere selectie procedure.

Enthousiast?

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor de Johan Cruyff Foundation? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.