Hospitality - 68 Degrees

68 Degrees is specialist op het gebied van hospitality. Met onze flexibele medewerkers zorgen wij voor een geweldige beleving voor gasten tijdens evenementen. Dat doen we op elk niveau: voor zowel exclusive party catering, voor horeca en tijdens evenementen en publiekscatering. Inmiddels werken we samen met de mooiste opdrachtgevers van Nederland: van Koninklijke Maison van den Boer tot de Efteling, van FC Twente en NEC Nijmegen tot Center Parcs en van de TEFAF tot het ABN Amro World Tennis Tournament.

Wat we doen

We zijn actief in de (top) horeca, tijdens exclusive party catering en tijdens grote, meerdaagse evenementen. Hiervoor verzorgen wij de planning, begeleiding en inzet van flexibele hospitality medewerkers. Dat kunnen zowel bedieningsmedewerkers, keukenpersoneel als leidinggevenden zijn.

Naast jaarlijks terugkerende evenementen als de TEFAF en Jumping Indoor Maastricht werken we met bijvoorbeeld Evenementenhallen samen op basis van onze In House dienstverlening. Dat betekent dat we daadwerkelijk op locatie zitten en verantwoordelijk zijn voor de gehele flexibele schil van horeca medewerkers.

Meer weten?

Benieuwd wat we  voor jouw organisatie kunnen betekenen? Meer informatie over 68 Degrees vind je op www.68degrees.nl.

Klanten waarmee we samenwerken

We werken samen met de mooiste organisaties. Van wereldwijde merken tot regionale en lokale grootheden. Hieronder vind je een aantal van onze opdrachtgevers. Klik op een van de logo’s en zie direct welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Maison van de Boer en 68 Degrees NEC en 68 Degrees Efteling en 68 Degrees FC Twenten en 68 Degrees
       
Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.