Outsourcing

Bij outsourcing nemen we letterlijk het werk uit handen. Wij nemen de verantwoordelijkheid over de personele bezetting van het proces binnen jouw organisatie, inclusief leiding en toezicht. Daarmee vormen we een integraal onderdeel van het proces en zijn daardoor in staat om de flexibele schil zo effectief en efficiënt mogelijk in de te richten. Wij nemen in deze vorm het volledige ondernemersrisico op ons. Elk proces waarin de output separaat zichtbaar gemaakt kan worden is in basis geschikt voor outsourcing.

De voordelen

Bij outsourcing vindt facturatie plaats op basis van een resultaatverplichting. We spreken een vaste prijs per stuk af. Dat betekent dat de totale arbeidskosten dus altijd inzichtelijk zijn voor u. Wij zorgen ervoor dat de afgesproken output binnen de juiste tijd wordt gehaald. Hoe effectief en efficiënt dat wordt gedaan is geheel onze verantwoordelijkheid.  

Bij outsourcing zijn medewerkers in dienst bij In Person en is de verloning gebaseerd op het arbeidsvoorwaardenpakket van In Person. 

Benieuwd naar onze Business Case?

Meer weten wat Outsourcing voor PostNL betekent?
Klik op het logo en zie wat onze samenwerking in de praktijk oplevert.

Outsourcing PostNL In Person 

Meer ervaren?

We leggen graag uit wat outsourcing is en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Toch is zelf ervaren hoe outsourcing er in de praktijk uitziet altijd beter. We nemen jou graag mee naar één van de klanten waar we volgens outsourcing samenwerken. Daarvoor organiseren we Inspiration Tours. Via deze link kun je je aanmelden als deelnemer voor een van de volgende tours.

Highlights

  • Facturatie op output-basis ipv uren-basis
  • Verloning via eigen CAO van In Person
  • Flinke besparing op arbeidskosten