In House

In House betekent dat we opereren vanuit het hart van jouw organisatie. We zitten letterlijk bij jou ‘in huis’ en werken intensief samen. Met als belangrijkste voordeel: we zijn in staat om diep in jullie proces en cultuur te duiken en daardoor de flexibele schil optimaal in te richten. Met niet alleen een strakke planning maar ook medewerkers die passen bij jouw organisatie. Daarmee zorgen we voor een bijzonder lage uitstroom én een uitstekende pool met flexibele medewerkers.

Waarom In Person?

Natuurlijk kun jij van ons verwachten dat ons opkomstpercentage 100% is, dat we bij extra aanvragen altijd voorzien én dat we onze poolopbouw voor elkaar hebben . Dat maakt ons niet bijzonder. Wel dat we jullie middels rapportages continue inzicht geven in actuele performance. Dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn, ook in het weekend. We ons een wezenlijk onderdeel van jullie organisatie voelen. Daardoor steeds weer in staat zijn om bij huidige klanten de Total costs of labour omlaag te brengen. We met praktische innovaties komen die voor rendementsverbeteringen zorgen. En dat we weten wat jullie klanten beweegt, zodat we daarmee samen het proces kunnen vormgeven.

Benieuwd naar onze resultaten?

We nemen jou graag mee naar één van onze schitterende opdrachtgevers. Zodat jij ervaart hoe het productie- of logistieke proces er daar uit ziet en op welke manier we samenwerken. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden van In House? Ronald van der Molen vertelt er graag over: ronald.vandermolen@inperson.nl of 053-4835500.

Highlights

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar
  • Altijd inzicht in actuele performance
  • Sterke verlaging van total costs of labour