Wij maken jouw organisatie beter dan de rest

Elke dag werken we aan een schitterend doel: onze klanten helpen het verschil te maken. Dat doen we door kritisch te zijn, te prikkelen en uit te dagen. We vragen altijd naar het 'waarom'. Niet om belerend te zijn, maar vanuit de wil om business modellen en processen te doorgronden. Alleen dan kunnen we jouw organisatie écht beter maken.

We beloven je sprankelende mensen, ondernemerschap en slimme, praktische oplossingen. Elke verbetering, hoe klein of groot dan ook, maakt het verschil en helpt jou verder.

Verbeteren kunnen we niet alleen. Verbeteren betekent gezamenlijke verantwoordelijkheid. 
Wat we van jou verwachten? De wil om samen met ons te werken aan optimale prestaties van jouw organisatie. Geen transactie maar transformatie.

 

Wat levert het op?

Beloftes maakt schuld. Binnen de afgesproken tijd zorgen we dat alles volledig operationeel is en draait. We verbeteren output, processen en de inrichting van jullie strategische flexschil. Als partner kijken we niet alleen naar duurzame verbeteringen, maar realiseren we vooral slimme en praktische oplossingen.

Voor bijvoorbeeld PostNL Pakketten hebben we bovenstaande verwachtingen waargemaakt. De nieuwe sorteer- en distributiecentra in Amersfoort en Waddinxveen behoren een jaar na de opstart tot de meest efficïënte locaties van PostNL Pakketten. Met de verantwoordelijkheid van het gehele proces, inclusief leiding en toezicht, hebben we de prestaties in opvoer en sorteerkwaliteit sterk verhoogd. Processen zijn anders en strakker ingericht en de kwaliteit van medewerkers is omhoog gegaan.

Daarmee hebben we effectiviteitsverbeteringen gerealiseerd die verder gaan dan slechts enkele procenten. Bovendien wordt er niet afgerekend op urenbasis maar op basis van output (per stuk). Zo voegen we én rendementverhoging én waarde toe.


Highlights

  • We doorgronden jullie business model en processen
  • Je krijgt ondernemerschap en slimme, praktische oplossingen
  • Resultaat? Zichtbare effectiviteitsverbetering én meer waarde