Wij overservicen altijd

Hoe bijzonder is overservicen nog als we het van te voren beloven? Voor ons is het een vanzelfsprekendheid. Het zit in ons DNA. We willen atijd meer bieden dan is afgesproken en je van ons zou verwachten. Meer waarde bieden doen we bijvoorbeeld met onze bereikbaarheid en rapportages. Ze vormen een onderdeel van onze dienstverlening en gaan niet gepaard met extra kosten.

Overservicen zit bij ons echter vaak ook in de kleine dingen. Een deelproces met een interventie beter maken of zorgen dat er in drukke periodes extra medewerkers standby staan. Daarmee proberen we continu te verrassen en maken we overservicen toch (nog) bijzonder.

Samenwerken met ons betekent ook werken aan de aantrekkelijkheid van jouw organisatie als werkgever. Met gerichte en inspirerende communicatie versterken we via, met name, onze online channels werkgeversimago's. Werk wordt leuk wanneer je weet waaraan je bijdraagt.

Why: Wij willen onze klanten beter laten zijn dan de rest
   
How: Door bijvoorbeeld altijd te overservicen
   
What: Slimme oplossingen
  24/7 bereikbaarheid
  Heldere managementrapportages

24/7 bereikbaarheid

Onze bereikbaarheid gaat verder dan van 8 tot 6 of met 18-uurs diensten. Samenwerken met ons betekent dat je 24/7 een collega kunt bereiken. Zonder extra kosten. Dat is onderdeel van hoe wij naar succesvol samenwerken kijken. Zo kun jij op elk moment terecht bij ons voor vragen of extra medewerkers bij productiepieken. En zoals gezegd, we halen 100% scores op leverbetrouwbaarheid.

Management Rapportages

Onze rapportages zorgen voor inzicht in de actual performance van jouw organisatie. De rapportages geven helderheid in gewerkte uren (per kostenplaats), performance van processen, leeftijdsopbouw en andere relevante informatie. Met die informatie verbeteren we samen de inrichting van processen en de flexibele schil. Ook hier geldt: onze rapportages zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Highlights

  • 24/7 bereikbaarheid
  • Heldere (Management) rapportages
  • 100% leverbetrouwbaarheid
  • Business Partner met energie en bevlogenheid