NBBU CAO

In Person werkt conform de cao voor uitzendkrachten: NBBU of ABU. Het merendeel van de onderdelen van In Person hebben een lidmaatschap bij de NBBU; brancheorganisatie van professionele en ondernemende intermediairs op de arbeidsmarkt. Wij vervullen een actieve rol binnen de NBBU en de bredere flexbranche en investeren in kennis en kwaliteit. Naast diverse bestuursfuncties en belangenvertegenwoordiging binnen de flexibele arbeidsmarkt, zijn we continue bezig met het ontwikkelen van innovaties voor de flexbranche.


 

 

 

 

   
   

 

Nieuwe ontwikkelingen

Met 'Strategic HR' binnen In Person zitten we bovenop de nieuwste juridische-, flex- en HR-ontwikkelingen. De vaak abstracte en complexe materie vertalen we het liefst naar de praktijk. Dat doen we zowel voor klantspecifieke situaties als met het organiseren van praktische kennissessies. In deze (vrij toegankelijke) sessies bespreken we op een interactieve manier de praktische impact van nieuwe ontwikkelingen.

Met de komst van de 'Wet Werk en Zekerheid is de wetgeving rondom flexibele arbeid aangepast. Als voorbeeld van onze praktische werkwijze kunt u hier zien hoe In Person de wijzigingen in een compleet en leesbaar overzicht heeft gezet.

Meer weten of met een van onze collega's spreken over de praktische vertaling van de nieuwste wetgeving naar uw organisatie? Mail het verzoek naar kennissessie@inperson.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Highlights

  • Meest flexibele CAO van Nederland
  • Uitzendbeding 130 gewerkte weken
  • Conform CAO opdrachtgevers
  • In Person nauw betrokken bij ontwikkelingen NBBU