Vacatures Neede

Kom je werken in Neede?

Neede is een gemoedelijk dorp in de Achterhoek met net geen 10.000 inwoners. Al in het begin van de 20e eeuw was hier veel bedrijvigheid dankzij de vele steen- en textielfabrieken in de regio. Die sloten al decennia geleden hun deuren, maar dat neemt niet weg dat er volop werk in Neede en omgeving is te vinden. Je vindt er uitdagende functies in uiteenlopende branches. In Person helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging die aansluit bij je profiel en voorkeuren.

We kunnen ons wel voorstellen waarom je zou willen wonen en werken in Neede. Het dorp wordt omgeven door prachtige natuur waar het heerlijk vertoeven is. Of je nu graag wandelt, fietst of een andere sport in de buitenlucht beoefent, hier hoef je je geen moment te vervelen. Daarnaast zijn in of nabij Neede diverse bezienswaardigheden zoals De Hollandsche Molen, de 17e-eeuwse havezate Huize De Kamp, de Grote Kerk en de Sint-Caeciliakerk. De steden Enschede en Doetinchem liggen op een half uurtje rijden en zijn ook het bezoeken waard.

Vind leuke banen in Neede

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar werk? Of heb je al wat jaartjes ervaring en wil je graag van baan wisselen? Geen probleem! In de volgende branches hebben we regelmatig leuke nieuwe vacatures in Neede en omgeving:

  • Industrie
  • Bouw
  • Techniek
  • HR
  • IT

We zijn in deze vakgebieden actief voor alle opleidingsniveaus. Weet je in welke branche je werk zoekt, omdat je al werkervaring hebt en je passie hebt gevonden? Dan kun je direct solliciteren op de vacature die je aanspreekt. Kom je er niet helemaal uit en heb je advies nodig? Neem dan vooral contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek over je wensen, talenten en toekomstplannen. Hoe meer we over je weten, des te beter we je kunnen matchen met een lokale werkgever die bij je past. Vervolgens is het aan jou om te solliciteren, en ook daarbij kunnen we je van dienst zijn. Samen zorgen we voor jouw werkgeluk!

Solliciteer op vacatures in Neede en omstreken

Zit er tussen de vacatures in Neede iets bij wat je aanspreekt? Dan kun je direct online solliciteren. Het kost je slechts een paar minuten en met de juiste voorbereiding scoor je binnenkort wellicht je eerste sollicitatiegesprek. Wil je je kansen op werk vergroten, dan is het slim om je zoekgebied iets te vergroten. Ook in de omgeving van Neede zijn er namelijk volop vacatures. Omdat we samenwerken met onze collega’s verspreid over heel Nederland kunnen we je in alle gevallen perfect van dienst zijn.

Toon meer

De nieuwste vacatures ontvangen?

Laat jouw gegevens achter en ontvang de nieuwste vacatures in jouw inbox.

Schrijf je gratis in bij In Person

Maak binnen 1 minuut een account aan en wij helpen je met het vinden van een baan.

Sluiten