Werken bij In Person

Werken bij In Person betekent werken aan een flinke ambitie: het veranderen van de uitzendbranche. We hebben een eigen, unieke kijk over hoe we willen samenwerken met onze opdrachtgevers en met onze flexibele collega’s. Benieuwd wat dat betekent? Je leest dat hier voor opdrachtgevers en hier voor onze flexibele medewerkers.

Wie we zoeken

Ondernemerschap, bezieling en ‘doen’ zijn onze belangrijkste waarden. We vinden jouw persoonlijkheid en drive belangrijker dan je kennis of achtergrond. Net zoals we mensen zoeken die sprankelend in het leven staan, een visie hebben op ons vakgebied en overtuigd zijn van wat ze voor onze klanten en collega’s willen en kunnen betekenen.

In onderstaand overzicht vind je de vacatures die wij op dit moment hebben. Heb jij zin om je aan te sluiten bij In Person en zie je een schitterende samenwerking voor je? Solliciteer dan direct. Geen vacature die bij jou past? Je mag altijd een open sollicitatie sturen.  Je motivatie en CV kun je sturen naar personeelenorganisatie@inperson.nl

Resultaten 1 tot 10 van 17

In Person Facts

  • Het gemiddelde dienstverband is 4 keer hoger dan gemiddeld in de branche
  • We werken met ruim 130 collega’s
  • 74 collega’s zijn vrouw, 56 zijn man
  • De gemiddelde leeftijd is 35,5 jaar