In Person Werving & Selectie

In Person Werving & Selectie is gespecialiseerd in de werving en selectie van HBO en Universitaire vacatures. Met een ervaren en bevlogen team hebben we een bewezen trackrecord opgebouwd met succesvolle plaatsingen bij partners als PostNL, Apollo Vredestein, Timberland, Marfo, Spotta en Leen Menken. Voor elke werving en selectie opdracht vinden we kandidaten die zowel in functie-eisen als op persoonlijkheid en mentaliteit volledig voldoen aan het gewenste profiel. 

De kracht van In Person
Succesvolle plaatsingen beginnen altijd bij het scherp krijgen van het functieprofiel. Naast functie-eisen zijn juiste persoonlijkheidskenmerken en mentaliteit bepalend voor de duur en het succes van nieuwe medewerkers. Het Werving & Selectie team heeft daarom het vermogen om naast het scherp krijgen van het gewenste profiel door te kunnen én durven te vragen bij potentiële kandidaten. Die ‘In Person’ aanpak zorgt ervoor dat we inmiddels een uitgebreide talentpool hebben met mensen die zich willen verbinden aan onze partners.

Werving & Selectie traject
In Person Werving & Selectie biedt een heldere aanpak voor werving en selectie opdrachten. In werving en selectie zijn we positief kritisch en kijken wij meer naar de persoon achter het CV. Welke dromen en ambities hebben onze kandidaten? Wie heeft hen geïnspireerd en wat is hun motivatie? In Person Werving & Selectie spreekt elke kandidaat persoonlijk en wij proberen ze verder te helpen met hun carrière. Daarbij is In Person Werving & Selectie eerlijk en helder in slagingskansen en in staat om nieuwe talenten te ontdekken. 

Vacatures

   
   

Klanten 

 Apollo Vredestein In Person    B.Amsterdam In Person  Evenementenhal In Person
 DHL In Person   Fulfilmentpostnl  Leen Menken 
 Pre Pain In Person  RPC Promens In Person Spotta In Person