Commercieel Vacatures

Wil jij werken bij schitterende commerciële bedrijven in jouw regio? Commercieel vacatures die bij jou passen vind je bij In Person.

Je houdt van klantcontact en bent sterk in het écht luisteren naar klanten. Als medewerker binnendienst, verkoper of accountmanager weet je oplossingen te bieden om klanten van onze opdrachtgever verder te helpen. In Person heeft continue commercieel vacatures in elke sector en op elk opleidingsniveau. Solliciteer direct op een van onze commercieel vacatures en geef vorm aan je ambities. We horen graag wie jij bent en wat jij wilt betekenen voor onze opdrachtgever(s).

Samen ambities waarmaken  

In Person wil een inspirerende werkgever zijn voor jou. Met de mooiste commercieel vacatures helpen we jou het verschil te maken in een van de mooiste vakgebieden van Nederland. Daarbij kijken we naar wat je kunt, maar vooral ook naar jouw persoonlijkheid en bezieling. Zodat jij werkt bij bedrijven die echt bij jou passen.

Staan jouw ideale commercieel vacatures niet in onderstaand overzicht? Jouw open sollicitatie kun je hier (link) sturen. We zien jouw enthousiaste reactie graag tegemoet!

Vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.